Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Rosa Barendrecht - Woningen

Barendrecht - Barendrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Er bloeit iets moois op in de Vrouwenpolder: ROSA. Dat is roosachtig mooi wonen in een ruim opgezette, nieuwe wijk met veel groen en woningen in alle soorten en maten. Alle woningen en appartementen in Rosa zijn natuurlijk energiezuinig en ademen de sfeer van de jaren ‘30. ROSA wordt een veilige, harmonieuze wijk waar u nooit meer weg wilt. Van tussenwoning, geschikt voor kleinere huishoudens tot ruime hoekwoningen en statige tweekappers naar diverse twee- en driekamerappartementen en penthouses, ROSA heeft het allemaal. Welke plukt u?

Let op, om op de hoogte gehouden te blijven moet u zich aanmelden via de website. Mocht u dit niet doen, zult u geen nieuwe e-mails van ons ontvangen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rosa Barendrecht - Woningen
Start verkoop
2023 (4e kwartaal)
Koopwoningen
60
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Overig, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barendrecht.

Aanmelden