Bloei Barendrecht

Barendrecht - Barendrecht
Toekomstig aanbod

€ 250.000,- tot € 650.000,-

Over dit project

Ontdek Bloei, waar het groen bloeit en buren aanvoelen als vrienden. Een knusse buurt met autoluwe straatjes in de geliefde nieuwbouwwijk, waar het dorpse karakter samenvloeit met de natuur. Hier, in het laatste deelplan van de wijk, ontstaat een levendige woonomgeving aan het centrale buurtpark.
Bloei krijgt een gevarieerd woningaanbod en wordt in verschillende fases verkocht, gebouwd en verhuurd. Geschikt voor allerlei verschillende levensfasen en huishoudens. Het maakt wonen in Barendrecht toegankelijk. Ook starters krijgen een kans: maar liefst 37% van de koopwoningen in Bloei is betaalbaar. En maar liefst 35% betreft sociale huur. De overige 28% zijn woningen in het hogere koopsegment.

Voor meer informatie en aanmelding ga naar de projectwebsite www.bloei-barendrecht.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bloei Barendrecht
Prijs
€ 250.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
Appartement, Eengezinswoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barendrecht.

Aanmelden