Parq Waal

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Barendrecht - Barendrecht
Archief

€ 475.000,- tot € 1.595.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
604 - 1502m2

Over dit project

De verkoop is gestart!

Goed bereikbaar wonen in een aantrekkelijke, groene omgeving én op een locatie waar u uw eigen droomvilla aan het water kunt realiseren. Is dat mogelijk? Jazeker, dit kan binnenkort in Parq Waal.

Parq Waal betreft een direct aan de rivier de Waal gelegen plangebied van meer dan 2,5 ha waar maximaal 16 vrijstaande villa’s kunnen worden gerealiseerd in een groene, parkachtige setting met veel waterpartijen. Parq Waal is kleinschalig, maar ruim opgezet en biedt waarschijnlijk een van de laatste mogelijkheden om aan de Waal in Barendrecht uw nieuwbouw villa te realiseren.
Alle villa’s hebben vanaf hun eigen perceel via het water direct toegang tot de Waal. Zo stapt u straks misschien wel vanaf uw eigen steiger in uw sloep om te genieten van een tochtje op de Waal.
De kavelgrootte varieert van circa 600 tot ruim 1.500 m2. Indien u dat wenst, is het ook mogelijk om kavels samen te voegen (tot maximaal circa 4.000 m2) om zo uw droomvilla aan het water te realiseren.

Bouwt u binnenkort uw eigen villa in Parq Waal? Schrijf u dan voor 1 september 2023 in via de projectwebsite www.parqwaal.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Parq Waal
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 16 beschikbaar
Prijs
€ 475.000,- tot € 1.595.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin Rondom
Eigendom
Volle eigendom

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Barendrecht.

Aanmelden